Jodal

— donderdag 17 oktober 2013, 09:10

‘Mailbox van Van Thillo gekraakt’

Een journalist van Het Laatste Nieuws zou de mailbox van Christian Van Thillo, de bestuursvoorzitter van De Persgroep, gekraakt. Het blijkt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt bij het parket in Gent. Dat meldt Knack. Volgens het tijdschrift is het onderzoek gericht tegen onder andere Maarten Michielssens, een voormalige sportjournalist bij Het Laatste Nieuws. Hij zou een half jaar lang regelmatig hebben ingebroken in de e-mailbox van Van Thillo. In het weekblad bevestigt Van Thillo het verhaal. "Michielssens blijft ontkennen, maar hij zou er over gepocht hebben in een café, en hij heeft cijfers geciteerd uit een e-mail die hij niet kon hebben gezien. Onderzoek heeft uitgewezen dat bij het hacken een aan hem gelinkt computeradres in het spel was. Het inbreken was voor hem ongetwijfeld nuttig, want zo kon hij de perikelen rond zijn ontslag vanaf de eerste rij volgen", zegt Van Thillo. Laatste wijziging: 17 oktober 2013, 11:34

Bekijk meer van

De Persgroep

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.