— maandag 27 februari 2012, 11:21 | 0 reacties, praat mee

Maandblad HP/De Tijd op 25 april

Op 25 april verschijnt opinieblad HP/De Tijd voor het eerst als maandblad. Dat berichtte Het Parool afgelopen zaterdag. Hoofdredacteur Frank Poorthuis zegt dat de kille cijfers hem dwongen tot ombouw van het weekblad naar maandblad, in samenspraak met uitgever Audax. Eerste aanwijzigingen dat het blad op de schop ging lekten recent uit. Met de overgang naar het maandritme wordt ook de website aangepakt, stijgt het aantal pagina's van 76 naar 140 en wordt het blad straks gebonden en gedrukt op beter papier. Er komen verder nieuwe rubrieken en columnisten bij. "Wij blijven een blad maken dat probeert de diepte in te gaan", stelt Poorthuis. Lezers én redacteuren hebben moeten wennen aan de omschakeling, zegt de hoofdredacteur. "De rouwperiode is zo langzamerhand afgerond. De redacteuren houden ontzettend van deze titel. Ze zijn het dna en dus onmisbaar. Ze weten nu dat ze dagelijks gaan schrijven voor de website. Sommigen blijven ook maandelijks voor het blad schrijven. Dat wordt de volgorde."

Bekijk meer van

HP-De Tijd

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.