— dinsdag 4 februari 2014, 12:35

Gedeelde hoofdredactie HP/De Tijd

Opinietijdschrift HP/De Tijd heeft een nieuwe hoofdredactie, die bestaat uit Edwin van Sas en Tom Kellerhuis. Van Sas was sinds het vertrek van Daan Dijksman al interim-hoofdredacteur. Kellerhuis wordt in het gedeelde hoofdredacteurschap verantwoordelijk voor het magazine, Van Sas is dat voor de site en digitale edities.

Kellerhuis werkte in het verleden al voor HP/De Tijd. Van Sas was per 1 januari verantwoordelijk voor de site maar kreeg daar na het vertrek van Dijksman ook de magazinetaken bij. Hans van Brussel, sinds 1 januari 2012 gedelegeerd uitgever en in die functie verantwoordelijk voor de reorganisatie en herpositionering van HP/De Tijd, draagt zijn functie als uitgever HP/De Tijd over aan Marianne Verhoeven. Van Brussel blijft als adviseur beschikbaar. De overdracht aan Verhoeven zal naar verwachting eind maart zijn voltooid, meldt uitgever Audax.

Bekijk meer van

HP-De Tijd

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.