training eu starters

— woensdag 18 augustus 2021, 16:01 | 0 reacties, praat mee

Lucas-Ooms Fonds gaat beLOFte van het Jaar-prijs uitreiken; inschrijftermijn geopend

© Pixabay

De jaarlijkse beLOFte van het Jaar-prijs wordt dit jaar los van de Mercurs uitgereikt. De prijs voor aanstormend talent in de tijdschriftenwereld valt in 2021 onder verantwoording van het Lucas-Ooms Fonds, dat de prijs jaren terug bedacht. De aanmelding voor de prijs is met ingang van vandaag geopend. Laatste wijziging: 18 augustus 2021, 16:02

Dat meldt het Lucas-Ooms Fonds. Reden om de prijs in eigen beheer te nemen is omdat het volgens het fonds van groot belang is talent aan te moedigen te kiezen voor de tijdschriftenbranche. Het Lucas-Ooms Fonds wil daarnaast in de toekomst meer gaan doen voor jonge talenten. Zo wordt er onder andere gesproken over het organiseren van een jaarlijkse netwerkevenement.

Talenten kunnen zichzelf aanmelden voor de prijs of kunnen door anderen worden aangemeld via een formulier op de website van het Lucas-Ooms Fonds. Om kans te maken op de prijs moeten de jonge talenten “in een specifiek jaar een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de magazine mediabranche”.  Niet alleen schrijvers dingen mee, ook uitgevers, fotografen, vormgevers, bloggers, vloggers, marketeers en techneuten maken kans.

Aanmelden voor de prijs kan tot 16 september. De winnaar van de beLOFte van het Jaar-prijs wordt op 16 november bekend gemaakt. Hij of zij ontvangt naast een award ook 2500 euro voor persoonlijke ontwikkeling.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.