— woensdag 4 juli 2012, 08:40

Linda de Mol maakt blad voor meiden

Na een opmerking van een jonge fan heeft Linda de Mol heeft een meidenspecial gemaakt van haar tijdschrift Linda. Het blad kwam tot stand doordat een jonge lezeres zei zich niet zo goed te kunnen identificeren met de gewone Linda. "Ik schrok wel een beetje. Maar ik word 48 dus je moet je bedenken dat je niet precies weet waar ze zich mee bezighouden", vertelt de presentatrice, die zich erg heeft moeten verdiepen in de doelgroep.

Aangezien Linda taboes niet schuwt, snijdt ze ook in deze editie een gevoelig onderwerp aan. Er staat namelijk een zogenoemd poezenboek in: 5 pagina’s waarop afbeeldingen van vagina’s staan. “We hebben het nagegaan en het bleek dat dit op nummer 1 staat van waar meiden zich onzeker over voelen. Dus we dachten als we het zo laten zien dan weten ze ook dat ze niet afwijken. Dat heeft ons overigens wel een paar adverteerders gekost”, vertelt Linda.

Bekijk meer van

Linda.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.