— donderdag 3 december 2015, 14:55 | 0 reacties, praat mee

Limburgs Media Valley van start

Het hoofdkantoor van Media Groep Limburg in Sittard | Tjapko de Heus / ANP

In het hoofdkantoor van Media Groep Limburg (MGL) is een vleugel ingericht voor Media Valley, een nieuw initiatief dat vernieuwing binnen journalistiek en media beoogt te realiseren. MGL, Zuyd Hogeschool en de gemeente Sittard zijn bij het project betrokken. Er kunnen 75 studenten Communication and Multimedia Design (CMD) van Zuyd Hogeschool kennis en expertise opdoen en delen.

De Provincie Limburg steunt het project financieel. Bart Brouwers, als adviseur van de provincie verbonden aan deze mediaregeling, schrijft dat er naast Media Valley nog zes andere mediaprojecten in Limburg van start zullen gaan dankzij een speciale subsidieregeling. Er wordt 800.000 euro subsidie uitgedeeld aan concrete projecten.

De hoeveelheid aanvragen en diversiteit van de gehonoreerde partijen heeft de Provincie positief verrast, schrijft Brouwers. Zomer volgend jaar wordt gekeken of de subsidieregeling een vervolg krijgt. Meer bij Dode Bomen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.