banner anp

— maandag 18 augustus 2008, 08:45

‘Begrafenis Storimans donderdag’

Stan Storimans wordt waarschijnlijk donderdag begraven vanuit de Lucaskerk in Tilburg. Dat heeft een woordvoerder van de familie dit weekeinde bekend gemaakt. "Het wordt in elk geval eind van de week." Het lichaam vande RTL-cameraman is zaterdagochtend aangekomen op Schiphol en wordt overgebracht naar Storimans' woonplaats Goirle, laat de zwager van Storimans weten. De 39-jarige cameraman kwam om het leven in Georgië. Tijdens het maken van een reportage in de stad Gori werden hij en zijn collega Jeroen Akkerman waarschijnlijk het slachtoffer van Russisch mortiervuur. Mogelijk was het een clusterbom. Akkermans raakte gewond, hij kreeg een scherf in zijn been. Hij vloog met dezelfde vlucht terug naar Nederland. De tv-rubriek Netwerk probeerde in de uitzending van vrijdag antwoord te geven op de vraag of een clusterbom is gebruikt. Generaal b.d. Kees Homan concludeert op basis van de beelden dat het om een clusterbom gaat. Meer bij Brabants Dagblad

Bekijk meer van

RTL

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.