anner smart octo

— vrijdag 30 april 2021, 08:45 | 0 reacties, praat mee

Lauren Verster juryvoorzitter Lokale Media Awards

© ANP KIPPA / Marco de Swart

Programmamaakster Lauren Verster is de nieuwe juryvoorzitter van de Lokale Media Awards. Naast Verster treken nog vier nieuwe juryleden aan. De jury zal de komende tijd de genomineerden en de uiteindelijke winnaar voor de prijs voor de beste lokale mediaproductie kiezen.

Dat meldt Emerce. Verster begon haar journalistieke carrière bij de lokale omroep in Den Bosch. Ze zegt vereerd te zijn de rol van juryvoorzitter op zich te nemen.

In totaal zijn er ruim 200 journalistieke producties ingezonden door lokale publieke omroepen. Omdat de ene lokale omroep meer budget en personeel ter beschikking heeft dan anderen, beoordeelt de jury de inzendingen in de context van de middelen waarmee ze zijn gemaakt. De genomineerden worden donderdag 20 mei bekend gemaakt. De uitreiking volgt op 11 juni.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.