— woensdag 20 mei 2020, 15:04 | 0 reacties, praat mee

Laatste uitzending Frontberichten op 31 mei aanstaande

BNNVARA

BNNVARA zendt op 31 mei aanstaande de laatste uitzending uit van 'Frontberichten', het programma op televisie, radio online met Nederlanders in vitale beroepen tegen de achtergrond van de coronacrisis.

Het gaat om mensen in de frontlinie, die hun uiterste best doen om Nederland door de coronacrisis heen te loodsen en ons land beter te maken, van zorgpersoneel, huisartsen en apothekers via politieagenten tot schoonmakers en supermarktmedewerkers.

De serie begon op 20 maart en eindigt daags voor de eerste versoepeling van coronamaatregelen in werking treedt. Villamedia sprak vorige maand met producent Sander van den Eeden over het programma, dat een zenuw raakte bij lockdown-Nederland.

Frontberichten trekt per aflevering zo’n miljoen kijkers en zorgt voor “prachtige reacties op social media”, stelt BNNVARA. De bedenker en regisseur van Frontberichten is documentairemaker Geertjan Lassche, bekend. Hij vervlecht de vlogs uit alle delen van ons land telkens tot een magazine van ongeveer 12 minuten. Astrid Joosten verzorgt de voice-over.

Joosten presenteert ook de slotuitzending op zondag 31 mei, om 22:10 op NPO 2 - direct na de laatste reguliere uitzending van 22 uur.

Omdat de versoepeling van maatregelen per 1 juni geen garantie biedt dat het virus niet tóch weer oplaait, houdt BNNVARA de optie open om Frontberichten weer te hervatten.

Bekijk meer van

Coronacrisis

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.