— woensdag 1 april 2015, 16:22 | 1 reactie, praat mee

Kosten NPO-programma’s niet openbaar

NPO-voorzitter Hank Hagoort is niet van plan volledige openheid te geven over de kosten van de programma's van de publieke omroep. Staatssecretaris Dekker vroeg eerder om de cijfers. In een interview met BNR noemt Hagoort de vraag van Dekker 'onheilspellend'.

“Voor je het weet ontstaan er politiek sentiment over welk geld er naar welke programma’s gaat en zit straks de politiek aan de knoppen van de publieke omroep. Dat is in een democratie niet iets wat we willen.” Volgens Haagoort is de NPO transparant. Er zijn toezichthouders die alles mogen opvragen en ze zijn transparant over wat de netten kosten.

Bekijk meer van

Sander Dekker NPO Henk Hagoort

Praat mee

1 reactie

noreasscher@gmail.com, 1 april 2015, 20:48

Ai, Hagoort vergeet dat het niet zijn geld is dat wordt uitgegeven. Het zou toch eens bekend worden wat er wordt uitgegeven aan de bv-tjes van de vriendjes terwijl goede medewerkers aan het lijntje worden gehouden met steeds weer nieuwe tijdelijke contracten en malle constructies om maar te vooromen dat ze in vaste dienst moeten komen. Het heet niet voor niets publieke omroep heer Hagoort.

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.