banner festival 23

— maandag 28 februari 2011, 10:26

Koop Geersing verlaat AVRO

Laatste wijziging: 28 februari 2011, 11:30

Per 1 maart verlaat Koop Geersing de AVRO. Hij was vanaf 2005 als Programmaleider Radio verantwoordelijk voor AVRO-radioprogramma’s op Radio 1 t/m 6, waaronder Arbeidsvitaminen, Schiffers.fm, De Sandwich, Andermans Veren, Musical Moods, de Klassieken, Het Zondagochtendconcert en Toppers van Toen. Geersing is in de jaren tachtig begonnen met radiomaken voor de AVRO. Geersing zat in diverse zenderredacties en werd in 2005 Programmaleider Radio. De intekening 2011 was zijn laatste grote klus bij de afdeling Radio. Daarna werd hij projectleider van het AVRO-huis. “Ik moet het vanaf nu meer dan ooit van mijn netwerk hebben - en dat is gelukkig groot. Ik zie uit naar de verandering van mijn dagelijkse omgeving”, aldus Geersing. Koop gaat verder als zelfstandige in de media en gaat zich richten op advies, management, projecten en coaching van radiotalent.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.