onderzoek covid en journalistiek

— vrijdag 30 mei 2008, 10:47

Kooijmans wint oeuvreprijs voor radiowerk

UPDATE Radiomaakster Jeanne Kooijmans heeft de oeuvreprijs gewonnen bij de Radiobitches Award 2008. De 45-jarige Kooijmans won vanwege haar uitgebreide radiocarrière en "haar geweldige stem". Kooijmans begon in 1987 op 24-jarige leeftijd. Ze raakte bij het grote publiek bekend met Breakfast Club (KRO, 3FM), een programma dat ze vijf jaar lang presenteerde met Peter van Bruggen. Ze werkte verder bij mee aan programma’s als Adres Onbekend, Tijd Voor Twee en Het Theater van het Sentiment (KRO, Radio 2) dat in 2007 een Gouden Radioring won. Sinds september 2006 presenteert ze dagelijks Café Kooijmans op Radio 5. In een reactie zegt Kooijmans: "Ik maak geen radioprogramma’s om prijzen te winnen, maar nu ik de Oeuvre Award win is de erkenning voor wat ik doe meer dan welkom!" Op 16 juni wordt de oeuvreprijs uitgereikt tijdens een show in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid te Hilversum.

Bekijk meer van

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.