— maandag 2 september 2019, 11:11 | 0 reacties, praat mee

Kijktip: de eerste uitzending van de talkshow van Beau van Erven Dorens

© Sander Koning / ANP

Vanavond is de eerste uitzending van de talkshow van Beau van Erven Dorens op RTL 4. Laatste wijziging: 3 september 2019, 11:10

In Beau is hij van plan het onderwerp van de dag te bespreken en gasten te ontvangen, net als zijn voorgangers Art Rooijakkers, Twan Huys en Humberto Tan. De presentator ziet in dat hij het lastig zal krijgen.

Ook met betrekking tot de concurrentie vertelt hij in het AD. “Eva Jinek, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk op NPO 1: die zijn zo doorgewinterd, hebben het al duizend keer gedaan. Ik zie huizenhoog tegen ze op. Wat breng je daar tegen in?” Cruciaal voor hem is de juiste mix te zien te vinden.

Van belang zijn natuurlijk ook de kijkcijfers. De kijkcijfers van zijn voorgangers vielen zwaar tegen. “Als de cijfers beroerd zijn, keer ik na die drie maanden écht niet terug. Dat is niet leuk voor de kijker, niet voor mij en voor de zender niet lucratief. Want het draait toch om geld verdienen. Late night is duur. En laten we eerlijk zijn: wij hebben de afgelopen jaren een enorme smak geld weggegooid op die late avond.”

Bekijk meer van

RTL 4 Beau van Erven Dorens

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.