— maandag 4 mei 2020, 10:16 | 0 reacties, praat mee

Eva Jinek sluit eerste seizoen bij RTL af

© Sander Koning / ANP

Beau van Erven Dorens is vanaf maandagavond weer te zien met zijn talkshow BEAU. Hij neemt dan weer het stokje van Eva Jinek over. Jinek heeft vrijdagavond het eerste seizoen van haar talkshow bij RTL 4 afgesloten met ruim 1,2 miljoen kijkers. Ze versloeg Op1, die ruim 1 miljoen toeschouwers trok op NPO 1.

Jinek kan terugblikken op een veelbewogen eerste seizoen bij RTL. Bij de publieke omroep werd na haar vertrek en het einde van de talkshow Pauw in alle haast een nieuwe talkshow opgezet: Op1. Jinek begon met betere kijkcijfers, maar Op1 scoorde daarna beter.

Ook de coronacrisis zorgde, net zoals bij andere studioprogramma’s, voor uitdagingen. Jinek presenteerde de laatste weken vanuit een lege studio en maakte bovendien langere afleveringen vanwege de grotere behoefte van kijkers aan actualiteitenprogramma’s. In haar laatste uitzending gaf ze aan “aan het einde van de zomer” terug te keren. Meer bij RTL Nieuws

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.