Jodal

— donderdag 24 september 2015, 09:24 | 0 reacties, praat mee

Keyzer directeur TMG Digital

Koen van Weel / ANP

Ernst Keyzer zal per 1 oktober aanstaande TMG Digital gaan leiden, de nieuwe business unit waarin digitale merken van het TMG-concern als GeenStijl en Relatieplanet zijn ondergebracht. Adformatie meldt dat Keyzer de opdracht heeft de nieuwe koers "in hoog tempo uit te rollen". Hij vervangt Herman Mantel, die op interimbasis de business unit leidde. Mantel blijft nog tot eind dit jaar aan de uitgeverij verbonden. Laatste wijziging: 24 september 2015, 09:25

Algemeen directeur TMG Landelijke Media Harry de Wit stelt dat de digitale merken in het TMG-portfolio relatief weinig aandacht en investeringsruimte hebben gekregen, omdat ze niet direct waren gerelateerd aan de hoofdactiviteiten van TMG. TMG Digital moet een “inspirerende en uitdagende omgeving” worden waarin de merken en andere digitale initiatieven kunnen groeien.

TMG Digital gaat met ingang van 1 januari van start. Van de eerder aangekondigde afstoot van digitale merken werd afgelopen juli afgezien. TMG wil zich met de hoofdmerken bezighouden en transformeert de Telegraaf in min of meer zelfstandige deelredacties met een eigen hoofdredactie. Meer bij Adformatie

Bekijk meer van

TMG Digital TMG

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.