— donderdag 24 september 2015, 09:24 | 0 reacties, praat mee

Keyzer directeur TMG Digital

Koen van Weel / ANP

Ernst Keyzer zal per 1 oktober aanstaande TMG Digital gaan leiden, de nieuwe business unit waarin digitale merken van het TMG-concern als GeenStijl en Relatieplanet zijn ondergebracht. Adformatie meldt dat Keyzer de opdracht heeft de nieuwe koers "in hoog tempo uit te rollen". Hij vervangt Herman Mantel, die op interimbasis de business unit leidde. Mantel blijft nog tot eind dit jaar aan de uitgeverij verbonden.

Algemeen directeur TMG Landelijke Media Harry de Wit stelt dat de digitale merken in het TMG-portfolio relatief weinig aandacht en investeringsruimte hebben gekregen, omdat ze niet direct waren gerelateerd aan de hoofdactiviteiten van TMG. TMG Digital moet een “inspirerende en uitdagende omgeving” worden waarin de merken en andere digitale initiatieven kunnen groeien.

TMG Digital gaat met ingang van 1 januari van start. Van de eerder aangekondigde afstoot van digitale merken werd afgelopen juli afgezien. TMG wil zich met de hoofdmerken bezighouden en transformeert de Telegraaf in min of meer zelfstandige deelredacties met een eigen hoofdredactie. Meer bij Adformatie

Bekijk meer van

TMG Digital TMG

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.