— dinsdag 25 oktober 2016, 16:37 | 0 reacties, praat mee

Karin de Groot nieuwe zendermanager SBS6

Karin de Groot | IDTV

Karin de Groot start per 1 november aanstaande als zendermanager van SBS6. De Groot vertrok in augustus bij productiemaatschappij IDTV, waar ze bestuursvoorzitter was. Ze werkte toen vijf jaar voor IDTV, dat voor SBS6 het woonprogramma vtwonen maakte. Laatste wijziging: 25 oktober 2016, 16:38

Daarvoor was De Groot onder meer werkzaam voor Endemol Nederland. Ze was verder zendermanager bij Net5, een andere zender van SBS Broadcasting. De Groot zegt uit te kijken om voor SBS6 aan de slag te gaan.

“Het is een zender met veel sterke vaste waarden die verankerd zijn in de harten van de kijkers. Deze zender willen we verder uitbouwen met nieuwe titels en vaste avonden. Met haar tv-ervaring en feeling met ons bedrijf denk ik dat we helemaal de juiste vrouw op de juiste plaats hebben”, zegt Remco van Leen, directeur content bij SBS Broadcasting.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.