word studentlid

— dinsdag 3 november 2020, 08:47 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Loep 2020 geopend

Er kan weer worden ingezonden voor de Loep 2020, de prijs van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten. Laatste wijziging: 3 november 2020, 13:54

Iedereen kan zijn eigen of andermans werk voordragen bij de jury om kans te maken op dé prijs voor onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

De voordracht voor de Loep 2020 is gesplitst in twee rondes: producties verschenen tussen 1 januari en 31 oktober 2020 kunnen nu worden aangemeld. De aanmelding sluit op 24 november om 24.00 uur.

Producties die gepubliceerd zijn tussen 1 november en 31 december 2020 kunnen vanaf 1 december 2020 worden voorgedragen.

Er zijn verschillende categorieën waar een prijs voor kan worden gewonnen: Controlerende Onderzoeksjournalistiek, Opsporende Onderzoeksjournalistiek, Signalerende Onderzoeksjournalistiek en er is een aanmoedigingsprijs. De prijzen bestaan uit een beeldje, een oorkonde en een geldbedrag. Voor meer informatie kijk bij de VVOJ

Bekijk meer van

VVOJ De Loep

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.