data als kans

— vrijdag 29 maart 2019, 08:15 | 0 reacties, praat mee

Inzenden voor Persprijs Jacques van Veen

Tot vijftien mei is het mogelijk werk in te zenden voor de Persprijs Jacques van Veen voor de beste Nederlandstalige publicatie/uitzending op het terrein van recht en rechtspraak.

Het werk moet gepubliceerd of uitgezonden zijn in de periode half mei 2016 tot half mei 2019. In aanmerking komen Nederlandstalige artikelen voor kranten, tijdschriften of persbureaus, boeken, radio- en televisie-uitzendingen en digitale publicaties op internet over recht en rechtspraak.

De prijs is een eerbetoon aan Parool-journalist Jacques van Veen (1920-2007) en wordt eens in de drie jaar uitgereikt. De prijs bestaat uit een penning en een bedrag van tienduizend euro.

Donderdag 31 oktober is de prijsuitreiking in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. In 2016 ging de prijs naar Michiel Princen voor zijn boek De gekooide recherche. Voor meer informatie en voorwaarden kijk bij Persprijs Jacques van Veen

Bekijk meer van

Persprijs Jacques van Veen

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.