— vrijdag 1 april 2016, 12:06 | 0 reacties, praat mee

Inzenden voor Mr Eva Meillo prijs

De inzendtermijn voor de mr Eva Meillo prijs is weer geopend. De prijs, vernoemd naar de in 2008 in Thailand verongelukte officier van justitie Eva Meillo, is een waardering voor een journalistieke productie die het werk van het Openbaar Ministerie inzichtelijk maakt.

De prijs wordt sinds 2012 uitgereikt, het ene jaar voor een journalistieke productie, het andere jaar voor een project van Rechtspraak of OM.

Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Ankie Broekers-Knol, voorzitter Eerste Kamer, beoordeelt de inzendingen.

Inzenden kan tot 1 september. De winnaar wordt in oktober bekendgemaakt tijdens de Meillo-lezing. De prijs bestaat uit een penning en een geldbedrag van 5.000 euro. Voor meer informatie en voorwaarden kijk bij MEMP

Bekijk meer van

mr Eva Meillo prijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.