banner festival 23

— donderdag 21 juli 2011, 14:35

Inzendtermijn Persprijs Rotterdam geopend

Laatste wijziging: 21 juli 2011, 16:40

Journalisten die de afgelopen tijd iets moois hebben geproduceerd in of over Rotterdam en omgeving, kunnen vanaf nu weer meedingen naar de Persprijs Rotterdam. Die wordt eind oktober 2011 voor de zesde keer uitgereikt. Voor de winnaar van deze Rotterdamse mediaonderscheiding ligt 5000 euro klaar plus een object van glaskunstenaar Ming Hou Chen. Dag- en weekbladjournalisten in én buiten Rotterdam, maar ook zij die werken voor een omroep, fotografen, internetredacteuren en vormgevers kunnen in aanmerking komen voor de Persprijs Rotterdam.

Voor deze persprijs kan journalistiek werk worden ingezonden dat is gepubliceerd of uitgezonden tussen 1 september 2010 en 1 september 2011. Voorgedragen producties (artikelen, artikelenseries, rtv-reportages, fotoreportages etc.) moeten in zesvoud worden ingestuurd. De inzendingen worden beoordeeld door een jury die dit jaar onder voorzitterschap staat van Saskia J. Stuiveling, president van de Algemene Rekenkamer. De Rotterdamse oud-politica wordt bijgestaan door Lida Iburg (rtv-programmamaker in ruste), Wim van Krimpen, oud-museumdirecteur (o.m. Kunsthal en Haags Gemeentemuseum), Henk Brons, directeur-generaal van de Rijksvoorlichtingsdienst en Henk Dam, oud-hoofdredacteur/directeur van de GPD.

Inzendingen moeten uiterlijk 15 september 2011 binnen zijn. Het materiaal moet worden geadresseerd aan:
Stichting RD Persprijs
p/a Molenlaan 129
3055 EK Rotterdam

De Persprijs Rotterdam 2011 zal op woensdag 26 oktober 2011 worden uitgereikt in het Schielandshuis in Rotterdam. Daar is vanaf 6 september a.s. ook een tentoonstelling ingericht over Rotterdamse kranten die niet meer bestaan. Voor meer informatie: Leo Pronk, voorzitter Stichting RD Persprijs, 06 55815242. Zie ook: www.rdpersprijs.nl

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.