— woensdag 25 maart 2015, 09:59 | 0 reacties, praat mee

Inzenden Anne Vondelingprijs 2014

De inzendtermijn voor de Anne Vondelingprijs 2014 is geopend. Tot 1 mei aanstaande kan worden ingezonden voor de prijs voor kritische, heldere Nederlandstalige politieke journalistiek. Werk moet in 2014 zijn gepubliceerd in dag- of weekblad, tijdschrift of via bekende digitale uitgaven. Aan een productie mag door maximaal twee personen zijn gewerkt. De stukken hoeven zich niet tot Haagse politiek te beperken. De jury let op helder en begrijpelijk gebruik van de Nederlandse taal en prijst professionaliteit, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Materiaal kan enkel digitaal worden aangeleverd via dit mailadres. De Anne Vondelingprijs 2014 wordt uitgereikt op woensdagmiddag 24 juni 2015 in de Noenzaal van de Eerste Kamer en bestaat uit een bronzen beeldje van Anne Vondeling en een geldbedrag van 2500 euro.

Bekijk meer van

Anne Vondelingprijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.