— maandag 25 november 2013, 09:01

Infographicsprijs Nederland Verbeeld

'Nederland verbeeld' is uitgeroepen tot de winnaar van de Infographics Jaarprijs 2013. De infographic is gemaakt door Filip de Blois en Frédérik Ruys (uitgave van het Planbureau van de Leefomgeving). Volgens de jury stak 'Nederland verbeeld' met kop en schouders boven de andere inzendingen uit. "'In "Nederland verbeeld" is een grote hoeveelheid complexe informatie, op vaak originele wijze, toegankelijk gemaakt. Tekst en beeld worden succesvol geïntegreerd zodat ze elkaar versterken. Grote hoeveelheden data zijn daarom in één oogopslag te 'lezen' en te begrijpen. Hoewel het ontwerp niet vernieuwend is wordt er toch met veel creativiteit een attractieve beeldtaal consequent neergezet. Daarnaast is de kwaliteit van het werk van een hoog niveau en worden lezers op aangename wijze uitgenodigd de informatie te doorgronden.'

Bekijk meer van

Carrière

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.