— maandag 16 november 2015, 08:25 | 0 reacties, praat mee

Heldringprijs voor NRC-journaliste De Gruyter

Caroline de Gruyter heeft zaterdag de Heldringprijs gewonnen, de prijs voor beste journalistieke columnist van het afgelopen jaar. De Gruyter kreeg de Heldringprijs zaterdag tijdens 'De 6e Nacht van NRC' in De Doelen in Rotterdam uitgereikt door juryvoorzitter Clairy Polak.

De Gruyter schrijft wekelijks haar column ‘In Europa’ voor NRC Handelsblad. Clairy Polak noemt de Gruyter een terechte winnaar: “De Gruyter schrijft haar columns vanuit een buitenlands perspectief, waardoor ze zich weet te onttrekken aan de meninkjescultuur en onze nationale sport die navelstaren heet. Door telkens een andere invalshoek te kiezen over het onderwerp Europa weet zij op inspirerende wijze bij te dragen aan de meningsvorming over dit thema.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.