— maandag 19 december 2011, 08:40

Huys trots op succes Nieuwsuur

Twan Huys is trots op het succes van het programma Nieuwsuur, dat hij afwisselend met Mariëlle Tweebeeke presenteert. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Nieuwsuur, dat vorig jaar van start ging als de opvolger van Nova, heeft de verwachtingen van Huys overtroffen. “Het is beter geworden dan ik verwacht had. Sinds de start van het programma hebben we gemiddeld 200.000 tot 300.000 kijkers meer per avond, dat is gigantisch. En de reacties zijn goed“, zegt hij. Prijzen bewijzen de kwaliteit van het programma, vervolgt Huys. “Ik heb onlangs de Sonja Barend Award ontvangen, een van onze cameramensen is benoemd tot beste cameraman, omdat hij een prachtige reportage heeft gemaakt over de Arabische lente én we zijn genomineerd voor een Gouden Beeld. We krijgen dus al vrij snel de credits voor wat we hebben neergezet, en dat is boven verwachting.“

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.