banner festival 23

— maandag 4 juli 2022, 08:13 | 0 reacties, praat mee

Humberto Tan eerste gast in Zomergasten en wil TikTok-fragmenten laten zien

Humberto Tan als presentator van 'RTL Late Night'. - © Sander Koning / ANP

Presentator, schrijver en fotograaf Humberto Tan is op 24 juli de eerste gast in VPRO Zomergasten, zo meldt de VPRO maandagochtend. Laatste wijziging: 6 juli 2022, 09:36

‘Ik ben een veelvraat op televisiegebied’, zegt Tan, die zijn carrière begon als presentator voor NOS Sport en het NOS Journaal. Momenteel is hij te zien als presentator van de dagelijkse talkshow op RTL 4 en presenteert hij op vrijdagmiddag namens de AVROTROS een radioprogramma op NPO Radio 1.

In 2005 stapte Tan over naar Talpa, dat niet veel later werd overgenomen door RTL. Voor de twee zenders presenteerde hij o.a. Eredivisievoetbal, RTL Boulevard en nu het Champions League-voetbal. Vanaf 2013 krijgt Tan zijn eigen talkshow, RTL Late Night, waarna Tan in 2018 het veld moest ruimen ten gunste van Twan Huys. Daarna presenteerde Tan verschillende entertainmentprogramma’s voor RTL.

‘Mijn Zomergastenavond is uiteindelijk een weerslag van mijn karakter en een compendium van mijn interesses. Het zal gaan over het belang van rechtvaardigheid zoals mijn moeder me dat heeft geleerd. Maar ook over interviewen, de kracht van natuur en over entertainment. En ik heb plannen met een paar Tik-Tok-fragmenten’, laat Tan weten aan de VPRO. Vanaf 4 juli maakt de VPRO elke werkdag een nieuwe gast bekend van het zomerse interviewprogramma. De presenttie is wederom in handen van Janine Abbring.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.