— dinsdag 11 maart 2014, 10:29

HUMAN haalt 50.000 leden

De Humanistische Omroep (HUMAN) heeft het aantal van 50.000 leden behaald, meldt de Volkskrant vandaag. Hiermee maakt de omroep kans om zelfstandig te blijven voortbestaan. HUMAN is een van de 2.42-omroepen, die geen leden hoeven te hebben en gebaseerd zijn op levensbeschouwelijke stromingen. Door het kabinetsbesluit om deze omroepen op te heffen besloot HUMAN aan ledenwerving te doen en als aspirant-omroep mee te dingen naar een plek in het publieke bestel. De omroep is nu afhankelijk van het Commissariaat voor de Media, die het beleidsplan nog moet goedkeuren. HUMAN werkt reeds samen met de VPRO om het eigen geluid veilig te stellen. Zo is HUMAN ingetrokken bij de vrijzinnige omroep en maken ze samen Argos TV: Medialogica.

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.