— dinsdag 9 juni 2015, 14:24 | 0 reacties, praat mee

Hostingprovider verliest rechtszaak tegen De Speld

Anna Reg

Stichting De Speld, de organisatie achter de gelijknamige satirische website, hoeft van de rechter de voormalige hostingprovider SysFix niet te betalen. De Speld stapte dit jaar over naar een andere internetprovider omdat die goedkoper was. SysFix sleepte De Speld voor de rechter omdat de site nog tot en met 2019 onder contract zou staan en verplicht was om 4.000 euro per maand aan hostingkosten te betalen. Volgens de rechter mag De Speld op basis van de algemene voorwaarden het contract altijd tussentijds opzeggen.

Melle van den Berg, een van de oprichters van De Speld, reageert verheugd op de uitspraak: “Wij zijn ontzettend blij. We hadden bijna een van onze plezierjachten en het jongste redactiekind moeten verkopen. Vooral dat eerste was buitengewoon zuur geweest”.

Bekijk meer van

De Speld

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.