training eu starters

— vrijdag 25 november 2016, 12:23 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur voor nieuwsplatform E52

© E52

Sabine te Braake wordt hoofdredacteur van het Eindhovense nieuwsplatform e52. Zij wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de redactionele koers, maar zal zich daarnaast ook actief gaan bemoeien met de uitbreiding van het partnernetwerk. Laatste wijziging: 25 november 2016, 12:33

Voor Media52 BV, het bedrijf achter E52, is het een belangrijke stap in de verdere professionalisering, zo meldt het bedrijf. Oprichters Merien ten Houten en Bart Brouwers blijven als uitgevers van E52 en eigenaars van Media52 BV nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, maar zullen zich nu ook meer kunnen richten op de doorontwikkeling ervan. De koers van Media52 blijft gericht op media-initiatieven rond innovatie en de economie van innovatie.

Sabine te Braake is in Eindhoven vooral bekend als mede-oprichter van het magazine Mud. Daarnaast heeft ze voor haar eigen bedrijf, Teckel Communicatie, diverse andere opdrachtgevers. Een deel van dat werk blijft ze, naast E52, uitvoeren.

Bekijk meer van

Sabine te Braake E52 Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.