banner anp

— vrijdag 25 november 2016, 12:23 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur voor nieuwsplatform E52

© E52

Sabine te Braake wordt hoofdredacteur van het Eindhovense nieuwsplatform e52. Zij wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de redactionele koers, maar zal zich daarnaast ook actief gaan bemoeien met de uitbreiding van het partnernetwerk.

Voor Media52 BV, het bedrijf achter E52, is het een belangrijke stap in de verdere professionalisering, zo meldt het bedrijf. Oprichters Merien ten Houten en Bart Brouwers blijven als uitgevers van E52 en eigenaars van Media52 BV nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, maar zullen zich nu ook meer kunnen richten op de doorontwikkeling ervan. De koers van Media52 blijft gericht op media-initiatieven rond innovatie en de economie van innovatie.

Sabine te Braake is in Eindhoven vooral bekend als mede-oprichter van het magazine Mud. Daarnaast heeft ze voor haar eigen bedrijf, Teckel Communicatie, diverse andere opdrachtgevers. Een deel van dat werk blijft ze, naast E52, uitvoeren.

Bekijk meer van

Sabine te Braake E52 Carrière

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.