— woensdag 24 februari 2016, 10:24 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur Ruesink van AD naar Voetbal International

Christiaan Ruesink vertrekt na zes jaar hoofdredacteurschap bij het Algemeen Dagblad naar tijdschrift Voetbal International. Ruesink wordt per 1 mei hoofdredacteur van het voetbaltijdschrift. Laatste wijziging: 29 februari 2016, 11:48

Ruesink wordt redactioneel eindverantwoordelijk voor alle print- en online media. Hij wordt daarnaast creative director van Sport International, het customer media-label van WPG Sportmedia, met de opdracht dat verder uit te bouwen.

De overstap komt volgens Ruesink op een goed moment en noemt Voetbal International “een ijzersterk merk”. Robert van den Ham, uitgever van Voetbal International, noemt Ruesink “een op en top mediaman en sportliefhebber met veel kennis en ervaring, ook kijkend naar zijn eerdere functies als sportjournalist bij onder meer het ANP en AD, en als chef van AD Sportwereld.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.