— dinsdag 29 januari 2019, 08:01 | 0 reacties, praat mee

Hélène Hendriks Sportjournalist van het Jaar

© Foto: Piroschka van de Wouw/ANP

Hélène Hendriks, het gezicht van Veronica en FOX Sports is uitgeroepen tot NSP Sportjournalist van het Jaar. Ze is de eerste vrouw die deze prijs wint. Robin van Persie werd sportman van het jaar.

De prijs werd maandagavond uitgereikt door de Nederlands Sport Pers, op het jaarlijks sportgala van de club op sportcentrum Papendal.

Pim Bijl van AD Sportwereld werd uitgeroepen tot Sportjournalistiek Talent van het Jaar. De Volkskrant en Andere Tijden Sport ontvingen de prijs voor de Scoop van het Jaar. Het betrof de onthulling over een verdwenen kistje met urinestalen van schaatsers.

Vincent Riemersma maakt de Sportfoto van het Jaar. Zijn beeld van schaatsende schaduwen op de Weissensee leverde hem al de award op voor beste sportfoto ter wereld. Riemersma dingt ook mee naar de Zilveren Camera.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.