— maandag 11 augustus 2014, 13:40

Heij over de losse verkoop

Jan-Jaap Heij haalt in een blogpost herinneringen op aan initiatieven die hij hielp opzetten toen gratis krant De Pers er in 2012 mee ophield. Doorstart De Nieuwe Pers (DNP) bracht niet wat was gehoopt en al snel bleek het verkopen van losse artikelen en abonnementen op individuele journalisten de toekomst. Journalisten die voor DNP werkten, vonden nu onderdak bij nieuws- en opiniesite The Post Online, waar Heij uitgever van werd. "We beginnen de marketing daarvan inmiddels een beetje in onze vingers te krijgen", schrijft Heij. Soms worden stukken een paar honder keer verkocht, met uitschieters van boven de duizend. Niettemin blijft voorlopig nog dubbeltjeswerk, qua inkomen. "Het worden veel meer dubbeltjes, dat is leuk", aldus Heij.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.