— donderdag 16 juli 2020, 16:45 | 0 reacties, praat mee

Harri Theirlynck begonnen als hoofdredacteur Triptalk Magazine

Harri Theirlynck is vanaf gestart als de nieuwe hoofdredacteur van het reismagazine Triptalk Magazine.

Theirlynck volgt Puck van Beurden op die in april is gestart als schrijvend eindredacteur bij SeniorWeb. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen, begon als wetenschapsjournalist en werkte achtereenvolgens als hoofdredacteur van (ANWB) Kampioen, NU De Tijd van je Leven en REIZEN Magazine (ANWB Media). Vanaf 2014 werkt Harri als freelance tekstschrijver voor diverse tijdschriften en dagbladen.

Theirlynck: “Dit is een enerverende tijd voor een reismagazine. Mensen zullen altijd blijven reizen, maar hebben nu meer dan ooit behoefte aan inspirerende en eerlijke verhalen over nieuwe én klassieke reisbestemmingen. Nu wat meer dichtbij uiteraard. Maar dan wel fris en met originele invalshoek, van trein tot e-bike en van autoroutes tot lekkere arrangementen. Verre droomreizen blijven we zeker over schrijven. We zijn niet moralistisch, we zijn realistisch. Het Nieuwe Reizen – de nieuwe slogan van Triptalk – komt eraan.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.