— woensdag 30 maart 2011, 15:25 | 0 reacties, praat mee

Hah-maker Typisch Uitgevers failliet

De rechtbank Almelo heeft het faillissement uitgesproken van Typisch Uitgevers, een uitgeverij van hah-bladen in het oosten van Nederland. Directeur Marbert Iriks heeft het faillissement zelf aangevraagd. "Gezien de huidige financiële situatie van het bedrijf was het niet meer mogelijk, of verantwoord, om nog langer de werkzaamheden voort te zetten", schrijft Typisch Uitgevers in een persbericht. "Oud leed" - mogelijk verwijzend naar de overname vorig jaar - "andere omstandigheden", "andere tegenvallers" en de economische recessie brachten Iriks ertoe "de schulden niet meer verder op te laten lopen". Een doorstart lijkt niet op de horizon, gezien de sombere en definitieve toon van het persbericht: "We geloofden in het bedrijf en de producten en het spijt ons dan ook zeer dat het op deze manier heeft moeten gaan. We hadden graag een andere oplossing willen zien maar hebben die helaas niet kunnen vinden."

Bekijk meer van

hah

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.