— dinsdag 19 maart 2013, 13:48

Grote aandelentransactie rond Ziggo

Cinven en Warburg Pincus, grootaandeelhouders in kabelbedrijf Ziggo, hebben aangekondigd dat ze circa 40 miljoen aandelen in het bedrijf van de hand willen doen. Het deel dat nu verkocht gaat worden, vertegenwoordigt ongeveer 20 procent van alle aandelen in Ziggo. Cinven en Warburg Pincus bezitten momenteel samen 74,2 miljoen aandelen in het bedrijf. Na succesvolle afronding van de transactie blijven daar dan gecombineerd 34,2 miljoen aandelen van over, wat ongeveer 17 procent van de waarde van de kabelaar vertegenwoordigt. Laatste wijziging: 19 maart 2013, 18:17

De 40 miljoen aandelen zullen aan investeerders buiten de Verenigde Staten worden aangeboden. De exacte prijs per aandeel en de definitieve omvang van het aandelenpakket is nog afhankelijk van de uitkomst van een boekhoudkundige controle.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.