onderzoek covid en journalistiek

— vrijdag 16 oktober 2015, 08:09 | 0 reacties, praat mee

Gouden Televizier-Ring naar Syndroom

ANP / Remko de Waal

Het programma Syndroom, waarin Johnny de Mol dromen van mensen met een verstandelijke beperking probeert te realiseren, is donderdagavond beloond met de Gouden Televizier-Ring. In typische 'Syndroom-stijl' nam De Mol de prijs in ontvangst samen met een aantal jongens met downsyndroom. Want, aldus De Mol, “de prijs is vooral voor de boys die hier naast mij staan.”

Tijdens de prijsuitreiking mocht De Mol twee keer het podium betreden. Naast de Gouden Televizier-Ring voor Syndroom ontving de presentator ook de Zilveren Televizier Ster Man. Chantal Janzen kreeg de vrouwenvariant van die prijs uitgereikt. De oeuvreprijs ging naar Linda de Mol. BNN-presentator Jan Versteegh mocht de Televizier Aanstormend Talent mee naar huis nemen. De Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma, ging naar Freeks Wilde Wereld.

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.