— vrijdag 31 januari 2020, 08:27 | 0 reacties, praat mee

Gouden RadioRing naar Veronica Inside

Veronica Inside heeft de Gouden RadioRing 2019 gewonnen. Presentator Wilfred Genee en zijn team kregen de prijs voor het beste radioprogramma van het jaar donderdag uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gouden RadioRing Gala. Naast Veronica Inside waren ook Mattie & Marieke (Qmusic) en Somertijd (Radio 10) genomineerd.

De Zilveren RadioSterren, de prijzen voor de beste presentatoren, gingen naar Marieke Elsinga en Bram Krikke. De Marconi Award voor Aanstormend Talent was voor Emmely de Wilt. Qmusic won de prijs voor beste radiozender en Manmanman, de podcast won de Marconi Online Award.

De Marconi Oeuvre Award werd uitgereikt aan Sjors Fröhlich, de voormalig hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, die vorig jaar afscheid nam en burgemeester werd van de gemeente Vijfheerenland. Meer bij AVROTROS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.