— donderdag 12 november 2015, 09:08 | 0 reacties, praat mee

Gouden RadioRing 2015 voor Blessings

AVROTROS

Het radioprogramma Blessings (Groot Nieuws Radio) met Tim Hendriks heeft woensdagavond de Gouden RadioRing 2015 gewonnen. De publieksprijs voor het beste radioprogramma van het jaar werd uitgereikt tijdens de tiende editie van Het AVROTROS RadioGala van het Jaar in Theater Amsterdam. Laatste wijziging: 12 november 2015, 09:09

De Zilveren RadioSter Man, de prijs voor de beste radioman van het jaar, is gewonnen door Bert Haandrikman (NPO Radio 2). Twee jaar geleden won hij de prijs ook al. Haandrikman versloeg Lex Gaarthuis (100%NL) en Gerard Ekdom (NPO Radio 2).

De Zilveren RadioSter Vrouw, de prijs voor de beste radiovrouw van het jaar, is in ontvangst genomen door Roosmarijn Reijmer (NPO 3FM). Zij versloeg Eva Koreman (NPO 3FM) en Tineke de Nooij (NPO Radio 5). Vorig jaar wonnen Rob van Someren en Claudia de Breij de Zilveren Radiosterren.

Naast de publieksprijzen reikte de jury de Marconi Awards, de vakprijzen, uit. Radiocoryfee Ruud de Wild nam de Marconi Oeuvre Award in ontvangst. De Wild is volgens de vakjury een exceptionele radiomaker die een geheel eigen stijl heeft ontwikkeld in het Nederlandse radiolandschap.

De award voor Aanstormend Talent ging naar Herman Hofman (AVROTROS NPO 3FM). Daarnaast mag Qmusic zich de beste zender van het jaar noemen. De Impact Award, de categorie voor radiomakers die het afgelopen jaar een bijzondere voetafdruk in het radiolandschap hebben achtergelaten, ging naar Coen & Sander (538).

De gehele show is terug te kijken en te luisteren via avrotros.nl/radioring

Bekijk meer van

RadioRing

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.