Tegel Beeld en Geluid

— donderdag 9 september 2010, 09:31

Google komt met ‘instantresultaten’

Google heeft nieuwe manier van zoeken geïntroduceerd, dat het de komende tijd tot standaardzoekmethode zal uitrollen in de wereld. Google Instant, zoals de techniek wordt genoemd, toont al zoekresultaten terwijl je nog typt. Ook doet Google een voorspelling wat je mogelijk bedoelt. Als de juiste resultaten opduiken, kun je stoppen met typen en een selectie maken. Google is zelf erg blij met de techniek: "Gevoelens van euforie en gewichtloosheid zijn normaal", jubelt het op de Google Instant-pagina*. Volgens het bedrijf levert het direct tonen van resultaten een besparing van 2 tot 5 seconden per zoekopdracht op. Meer bij Google / * N.B. Google Instant-demo werkt mogelijk niet in alle browsers en/of systemen. Engelstalige instellingen lijken te helpen.

Bekijk meer van

Google

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.