— maandag 19 september 2016, 09:04 | 0 reacties, praat mee

Giel Beelen verlaat 3FM

© Sander Koning / Kippa

Giel Beelen stopt met zijn ochtendshow bij radiozender 3FM, zo bevestigde hij maandagochtend op zender nadat het AD afgelopen weekend zijn vertrek aankondigde. De dj wil zich meer gaan bezighouden met andere projecten, zoals zijn online talentenjacht. Laatste wijziging: 19 september 2016, 09:15

Hij is de ochtendshow nog niet zat, maar volgens Beelen is het “beter voor alles en iedereen” als hij er na ruim 12,5 jaar een punt achter zet. “Als je vaker naar dit programma luistert weet je dat ik bij de opening best wel verrot kan klinken. Dat komt dan doordat ik de avond ervoor weer ergens geweest ben.”

Het is nog niet definitief bekend wanneer Beelen zijn laatste ochtenduitzending heeft. Volgens de dj wordt het, als het aan hem ligt, nog dit jaar.

Bij 3FM zijn het afgelopen jaar veel gezichten vertrokken. Zo verlieten Sander Lantinga en Coen Swijnenberg de publieke zender voor Radio 538 en ging Gerard Ekdom naar Radio 2. Ook Rob Stenders vertrok naar Radio 2. Ook het aantal luisteraars nam af. NPO-radiodirecteur Jan Westerhof zei in een interview met NRC dat het verlies aan luisteraars dat daarmee gepaard gaat, een logisch gevolg is van de vernieuwing die de zender doorvoert.

Bekijk meer van

Giel Beelen Carrière 3FM

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.