— woensdag 31 december 2008, 08:42

Gezongen groet via Volkskrant

Een persoonlijke nieuwjaarsgroet, ingezongen door een echt koor, met een speciale animatie. Dat kan geregeld worden via de website van de Volkskrant. Initiatiefnemer is Mark Schalken van bureau de Ruimte Ontwerpers. "Via de website van de Volkskrant kun je doorklikken naar een formulier waarop je een nieuwjaarsgroet invult van maximaal negen lettergrepen. Ook vul je jouw eigen gegevens in en die van de geadresseerden en stuur je een foto van jezelf mee. Vervolgens gaat een echt koor van tien zangers deze persoonlijke boodschap inzingen. De foto bewerken we ondertussen tot een bewegende animatie, die danst op het ritme van de groet. Overigens kun je ook een gepaste stemming aangeven, bijvoorbeeld woest, zwoel of droevig." Er kunnen maximaal 100 groeten per dag ingezongen worden.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.