persmonitor_press_unlimited

— maandag 23 augustus 2010, 14:19 | 0 reacties, praat mee

Gesprekken tussen Tele2, Ziggo en UPC

Deze week zullen kabelbedrijven UPC en Ziggo met telecomaanbieder Tele2 om de tafel gaan zitten om een oplossing te vinden voor de onstane situatie op de kabelmarkt. Vorige week besloot het College van Beroep voor het Bedrijfsleven (CBb) om een streep te halen door de besluiten van toezichthouder OPTA om de Nederlandse kabelmarkt open te breken. Tele2 was de eerste die televisie ging aanbieden via de netwerken van UPC en Ziggo. Duizenden klanten stapten naar verluid al over naar de nieuwe aanbieder. Tele2 wil dat de klanten dit ook kunnen ontvangen. ''De insteek van het overleg is hoe we dit gaan oplossen voor de klanten. Met de kabelbedrijven gaan we bekijken hoe we hiermee verder gaan'', zei een woordvoerster van Tele2. De fracties van de VVD, CDA en PvdA overwegen allen nieuwe wetgeving om de kabelaars tot concurrentie te dwingen. Een Kamermeerderheid wil de tv-kabel per se openbreken. Een nieuw besluit van OPTA heeft de voorkeur, maar desnoods wordt de Telecomwet aangepast. Meer bij Webwereld

Bekijk meer van

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.