— woensdag 24 februari 2010, 09:03 | 0 reacties, praat mee

Gesprek tussen NVF en beveiligingssector

Een eerste gesprek tussen NVF Fotojournalisten en de brancheorganisatie Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) heeft begrip gekweekt voor de situatie van fotojournalisten die steeds vaker gehinderd worden door beveiligingsmensen. Volgens NVF-voorzitter Rimmer Mulder zijn er meerder suggesties besproken om het werk van fotojournalisten makkelijker te maken. `De eerste suggestie is dat er meer aandacht komt aan contacten met de media tijdens de opleiding. [...] De tweede suggestie is een richtlijn, zodat beveiligingsmensen zich ervan bewust worden dat zij anders met media om moeten gaan. [...] Een derde suggestie is de communicatie tussen beide partijen versterken. Het ontbreekt nu aan een woordvoerder bij wie je moet zijn als zich een probleem voordoet.' Meer bij de NVJ

Bekijk meer van

NVJ

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.