word studentlid

— donderdag 12 mei 2016, 16:19 | 0 reacties, praat mee

Genomineerden VPRO Bob den Uyl Prijs 2016 bekend

De jury heeft de nominaties bekendgemaakt voor de Bob den Uyl Prijs 2016, de prijs voor het beste journalistieke reisboek. Laatste wijziging: 12 mei 2016, 16:26

De genomineerden zijn: Laurens Samsom met Tegendraadse dromen. Dwars door Israël en de Palestijnse gebieden (Prometheus). Sandra Smallenburg met Expeditie Land Art. Landschapskunst in Amerika, Groot-Brittannië en Nederland (De Bezige Bij). Laura Starink met De schaduw van de grote broer. Letten en Russen, Joden in Polen, Duits Kaliningrad, Oorlog om Oekraïne (AtlasContact). Fleur de Weerd met Het land dat maar niet wil lukken. Een reis door het grillige Oekraïne (AtlasContact) en Tommy Wieringa met Honorair Kozak (De Bezige Bij).

De jury bestaat dit jaar uit Clairy Polak (voorzitter), Karin Amatmoekrim, Mathijs Deen, Alexander Reeuwijk en Rosan Smits. De winnaar wordt op 5 juni bekend gemaakt en ontvangt dan de prijs van 7500 euro.

Bekijk meer van

VPRO Carrière Bob den Uyl Prijs

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.