persveilig seminar

— vrijdag 23 december 2016, 09:53 | 1 reactie, praat mee

Genomineerden Gouden RadioRing 2016 bekend

De Gouden RadioRing 2016 gaat hoe dan ook naar NPO Radio 2. De drie genomineerden voor de prijs komen namelijk allemaal uit de stal van die zender. Nadat eerder deze week bekend werd gemaakt dat Gerard Ekdom (Ekdom in de Ochtend) en Bert Haandrikman (Helemaal Haandrikman) kans maken op de prijs is ook de NPO Radio 2 Top 2000 genomineerd. De elf presentatoren van het programma vernamen het nieuws donderdagavond tijdens een overleg met NPO Radio-directeur Jurre Bosman. Laatste wijziging: 23 december 2016, 10:06

De Gouden RadioRing 2016 wordt op donderdag 19 januari uitgereikt, tijdens het RadioGala. Ook de Zilveren Radioster wordt dan uitgereikt. De Zilveren Radioster Man gaat óók naar NPO Radio 2 (genomineerden: Bert Haandrikman, Rob Stenders en Gerard Ekdom). De Zilveren Radioster Vrouw gaat naar 3FM, waar alle drie de genomineerden (Roosmarijn Reijmer, Eva Koreman en Annemieke Schollaardt) werkzaam zijn.

Bekijk meer van

Gouden RadioRing

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 26 december 2016, 16:05

Ik luister niet meer naar Radio 2 want sommige DJ’s bemoeien zich steeds meer met het nieuws met onzinnige opmerkingen of vragen. Alleen de top 2000 wil ik nog wel eens volgen. Tip: in de auto luister ik altijd naar Retro Hits op DAB.  Nog weinig advertenties. DJ’s moeten zich houden aan alleen het aan- en afkondigen van muziek.  Ze doen er steeds meer bij en nogal zelf ingenomen. Laat nieuwslezers en journalisten hun werk doen!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.