— donderdag 19 februari 2009, 09:27

Gemor over Gouden NL Award

UPDATE De toekenning van de Gouden NL Award van 2008, gewonnen door de makers van de tweedelige tv-serie ‘Interneringskamp Westerbork’, heeft voor wat opschudding gezorgd bij regionale programmamakers. Tijdens de prijsuitreiking verklaarde tv-programmamaker Lydia Tuijnman van RTV Drenthe dat zij de interviews niet zelf heeft gemaakt. De interviews werden gehouden door historicus Alex Bakker van het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Ook werd de cameraman betaald door het Herinneringscentrum. Die uitlating en het feit dat het Herinneringscentrum de cameraman heeft betaald, riep vragen op over hoe de reportage tot stand is gekomen en in hoeverre er gesproken kan worden van een eigen productie. Meer bij de Journalist.

Bekijk meer van

regionale journalistiek

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.