banner anp

— maandag 30 september 2013, 09:24

Geen Russisch visum voor Hornstra

Fotograaf Rob Hornstra mag niet meer in Rusland werken. De Russische overheid heeft hem geen nieuw visum verstrekt. Hornstra werkt sinds 2009 samen met schrijver/filmmaker Arnold van Bruggen aan het Sochi Project, hun vijfjarige journalistieke project over de Olympische regio rond Sochi, Rusland. Van Bruggen wacht nog op uitsluitsel met betrekking tot een nieuw visum. Op Facebook noemt Hornstra het ook een klap voor het Nederland-Rusland jaar. Het duo nam deel aan het culturele programma. Er zou een grote tentoonstelling worden geopend in Moskou. Die tentoonstelling wordt financieel ondersteund door de Nederlandse en de Russische regering. Hornstra en Van Bruggen zijn niet in staat om het land in te reizen of de opening van de tentoonstelling bij te wonen.

Bekijk meer van

Rusland

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.