banner anp

— woensdag 28 mei 2014, 09:08

FOX schrapt twee sportprogramma’s

Zender FOX schrapt in het nieuwe televisieseizoen twee sportprogramma's. Van de vrij te kijken zender verdwijnen FOX Voetbal, dat op maandagavond werd uitgezonden en het dagelijkse livesportjournaal. Tegenover het AD stelt woordvoerder Maarten van Rooijen dat de programma's niet voldoen aan de verwachtingen. Dat de NOS de samenvattingen van de Eredivisie tot 2017 in huis haalde, weegt ook mee. "Sport krijgt een minder prominente plek. We zetten nu meer in op een brede, algemene entertainmentzender. Als in 2017 de rechten vrijkomen, bekijken we het opnieuw", aldus Van Rooijen. Geruchten, onder meer op Twitter, dat de koerswijziging 15 mensen hun baan kost, kon Van Rooijen niet bevestigen: "Zij zijn in dienst bij de producent."

Bekijk meer van

FOX

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.