— vrijdag 16 juni 2017, 09:19 | 0 reacties, praat mee

Fox News stopt met slogan ‘Fair and balanced’

EPA / Justin Lane

De Amerikaanse nieuwszender Fox News heeft zijn aloude slogan 'Fair and balanced' bij het vuil gezet. De zender kiest voor een nieuwe slogan ('Most watched. Most trusted.') die het geschade vertrouwen in de zender moet herstellen. Fox News kreeg de afgelopen maanden meerdere keren klappen te voortduren, toen schandalen wegens seksuele intimidatie aan het licht kwamen. In augustus moest de inmiddels overleden oprichter Roger Ailes het veld ruimen na beschuldigingen daarvan en ook presentator Bill O'Reilly – een van de gezichten van de zender – vertrok in april bij de zender om dezelfde reden. In januari verruilde de populaire presentatrice Megyn Kelly de zender al voor NBC News. De slogan 'Fair and balanced' prijkt al sinds de oprichting van Fox News boven de zender en was vaak onderwerp van ridicule. Meer bij CNN

Bekijk meer van

Fox News

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.