e learning nvj

— maandag 14 juni 2021, 08:55 | 0 reacties, praat mee

Fotograaf mishandeld in Rotterdam

Een persfotograaf is vrijdagavond mishandeld in Rotterdam toen hij aanwezig was bij een melding van een reanimatie aan de Zevenkampse Ring. De verdachte is aangehouden, meldt De Gelderlander.

Jeffrey Jacobs, werkzaam voor Nieuws op Beeld, liep vrijdagavond mee met twee politieagenten toen ze een melding kregen van een reanimatie. “Ik was helemaal niet van plan om foto’s te maken van de reanimatie. Een reanimatie heeft geen enkele nieuwswaarde en het is bovendien heftig voor familieleden om terug te zien.”

“Toen het slachtoffer de ambulance in ging, pakte ik even mijn camera omdat deze bijna van mijn lichaam afgleed. Een vrouw begon te schreeuwen dat ik geen foto’s mocht maken.” De fotograaf probeerde naar eigen zeggen uit te leggen dat hij niet van plan was om het incident vast te leggen. “Maar de vrouw en ook een man gedroegen zich agressief.” De aanwezige politieagenten grepen in en wilden de situatie weer rustig krijgen. Jacobs: “Maar toen haalde de vrouw met een vlakke hand uit in mijn gezicht.”

De vrouw is vervolgens aangehouden en Jacobs deed nog diezelfde avond aangifte van mishandeling. Meer bij De Gelderlander

Bekijk meer van

PersVeilig Jeffrey Jacobs

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.