Bijeenkomst

FOTODOK Book Club #20

12 december 2019, 20:00–21:30
TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Op 12 december vindt in TivoliVredenburg de 20ste editie van de FOTODOK Book Club plaats, de live talkshow waarin fotograaf en fotoboekenliefhebber Rob Hornstra in gesprek gaat met makers van fotoboeken.

In een oud schoolgebouw aan een idyllisch hofje in hartje Utrecht stelt FOTODOK groepsfotografietentoonstellingen samen rond urgente maatschappelijke thema’s. Daarnaast organiseert FOTODOK de Book Club, Taferelen avonden, lezingen en educatieve projecten rond begrijpend leren kijken.
De tentoonstellingen komen tot stand met een grote variëteit van makers en projecten, waarmee FOTODOK onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken laat zien. Door meerdere perspectieven met en tegenover elkaar te plaatsen ontstaat er een genuanceerd en gevarieerd geheel, waarbinnen de bezoeker zijn eigen positie kan bepalen. Tussen 23 november en 24 februari is Who’s in Control? te zien, een tentoonstelling over de onzichtbaarheid van macht.

Klik hier
voor meer informatie over FOTODOK.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.